Δραστηριότητες

Βατοπέδι, αποκαλύφθηκε το μέγεθος της αθλιότητας.
Βατοπέδι, αποκαλύφθηκε το μέγεθος της αθλιότητας.

Αθώοι ομόφωνα όλοι (13) οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου. Υπόθεση που απασχόλησε έντονα την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, με τις γνωστές επιπτώσεις για την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

 Ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός  μίλησε σήμερα:

 «Η σημερινή απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φώς στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

 

Η Νέα Δημοκρατία:

Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου δικαιώνει την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία, που αβάσιμα κατηγορήθηκαν και άδικα συκοφαντήθηκαν.

Εκθέτει, ταυτόχρονα, όσους επιχείρησαν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή με άθλια κατασκευάσματα.

 


Προηγόυμενο άρθρο
Υπάρχει και πιο κάτω;