Δελτία Τύπου

Ευθ. Καρανάσιος: Μπράβο στις επιχειρήσεις που κατέκτησαν την κορυφή της γαστρονομίας.
Ευθ. Καρανάσιος: Μπράβο στις επιχειρήσεις που κατέκτησαν την κορυφή της γαστρονομίας.

Πώς να μη χαρούμε με τις διακρίσεις που απέσπασαν επιχειρήσεις της Χαλκιδικής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης. Η τοπική καλή κουζίνα αποτελεί απόλαυση, τμήμα της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου μας και βεβαίως πηγή ικανοποίησης για κάθε τουρίστα. Το έχουμε ανάγκη να επιβεβαιώνουμε συνεχώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευλογημένης Χαλκιδικής η οποία σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς κερδίζει διακρίσεις στο μέσο μιας σκληρής οικονομικής συγκυρίας και μιας ακατανόητης ιδεοληπτικής στάσης της σημερινής κυβέρνησης απέναντι στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τη μικρομεσαία επιχείρηση.
Συγχαρητήρια στα εστιατόρια που πήραν «ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ»: Squirrel, στο Danai Beach Resort, στη Νικήτη. Treehouse, στο Ekies All Senses Resort, στη Βουρβουρού. Water Restaurant, Σάνη. Ντομάτα, Σάνη. και στα εστιατόρια που βραβεύτηκαν με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας: Bubo Fine Dining Restaurant, στο Ekies All Senses Resort. Μαρίνα, Ποτίδαια. Αλέξης, Σάνη. Η Μαριγούλα, Πολύγυρος. Μπουκαδούρα, Νικήτη.