Δραστηριότητες

Επαφές του βουλευτή Ευθ. Καρανάσιου με πολίτες
Επαφές του βουλευτή Ευθ. Καρανάσιου με πολίτες

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ευθύμης Καρανάσιος, με την ευκαιρία της διακοπής των εργασιών της ολομέλειας της Βουλής για το καλοκαίρι, βρίσκεται στη Χαλκιδική και καθημερινά συναντά πολίτες, εκπροσώπους φορέων και  οργανώσεων.

Στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο πολιτικό γραφείο του στον Πολύγυρο, με εκπροσώπους των εργαζομένων στην Αγροτική Φυλακή της Κασσάνδρας, άκουσε τις απόψεις τους σχετικά με τις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για τη διαχείριση των αιγιαλών και των παραλιών. Οι εργαζόμενοι που αντιδρούν στην πώληση  σε ιδιώτη της παραλιακής έκτασης των Φυλακών, δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για αξιοποίηση της έκτασης από την ίδια την Αγροτική Φυλακή και ζήτησαν από το βουλευτή να μεταφέρει τις αντιρρήσεις τους στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο προωθεί το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Ο κ. Ευθύμης Καρανάσιος, ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τα θετικά σημεία  του σχεδίου νόμου και τα οφέλη που εξασφαλίζονται για την πολιτεία αλλά  και τις τοπικές κοινωνίες.

Μέχρι την έναρξη του δεύτερου θερινού τμήματος της Βουλής (10 Ιουλίου) στο οποίο συμμετέχει,  ο βουλευτής θα βρίσκεται στη Χαλκιδική και θα δέχεται καθημερινά πολίτες που επιθυμούν να τον συναντήσουν για προσωπικά ή συλλογικά θέματα που τους απασχολούν.