Δραστηριότητες

Επισκέψεις Ευθ.Καρανάσιου σε εκλογικά κέντρα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ
Επισκέψεις Ευθ.Καρανάσιου σε εκλογικά κέντρα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος, για την ανάδειξη του προέδρου και των μελών της ΔΗΜοτικής Τοπικής Επιτροπής Πολυγύρου της Νέας Δημοκρατίας.

Οι εσωκομματικές εκλογές διενεργήθηκαν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στις οργανώσεις της ΝΔ σε όλη τη Χαλκιδική, με εκπροσώπους του κόμματος να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη  συμμετοχή των μελών.

Ο κ Καρανάσιος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας επισκέφτηκε τα εκλογικά κέντρα στις έδρες των Δήμων όπου διεξαγόταν η ψηφοφορία για να διαπιστώσει τη μεγάλη συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, αλλά και τη συμμετοχή υποψηφίων για τα κομματικά όργανα στο νομό.

«Ήταν άψογη η εκλογική διαδικασία σε όλους τους Δήμους. Οι νεοδημοκράτισσες και οι νεοδημοκράτες, παρά τις δυσκολίες, έδωσαν για ακόμα μια φορά το δυναμικό παρών τους στο κάλεσμα για την ενδυνάμωση του κόμματος. Συγχαίρω τα εκλεγέντα μέλη των δημοτικών τοπικών επιτροπών και εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στις κομματικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το κόμμα μας και την πατρίδα μας γενικότερα», τόνισε δε δήλωσή του ο βουλευτής.