Δελτία Τύπου

Επισκέψεις και συναντήσεις με πολίτες
Επισκέψεις και συναντήσεις με πολίτες

Ο Ευθύμης Καρανάσιος, επισκέφτηκε τα Ν. Μουδανιά με την ευκαιρία των Θεοφανίων. Παρακολούθησε την τελετή αγιασμού των υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Είχε επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής , των φορέων της πόλης και πολίτες, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές.

Αργότερα ο κ. Καρανάσιος, επισκέφτηκε την Ελληνική Ομάδα διάσωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο χαιρετισμό του ο κ. Καρανάσιος, απέδωσε τα εύσημα και ευχαρίστησε τον επικεφαλής και τα μέλη της ΕΟΔ για το πολύτιμο έργο που επιτελούν και επανέλαβε τη στήριξή του στην Ομάδα.

 Το μεσημέρι ο κ. Καρανάσιος, συμμετείχε στο έθιμο της Καμήλας στη Γαλάτιστα και στο Παλαιόκαστρο στο έθιμο των Φωταράδων.

 Στις επισκέψεις του στην Ποτίδαια, στον Άγ. Μάμα και στην Όλυνθο, ο Ευθύμης Καρανάσιος, ενημέρωσε τους κατοίκους για την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών. Ανέλυσε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την πορεία της χώρας και τους κινδύνους που υπάρχουν από την τυχόν επικράτηση πολιτικών δυνάμεων που επιδίδονται σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και στο λαϊκισμό.