Δραστηριότητες

Επιτυχίες παιδιών, χαρά μεγάλων.
Επιτυχίες παιδιών, χαρά μεγάλων.

Στη συνήθη περιήγηση μου στο διαδίκτυο σταμάτησα σε σελίδες διαφόρων Συλλόγων που δραστηριοποιούνται εδώ στον τόπο μας. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τις επιτυχίες που έχουν προσθέσει στο ενεργητικό τους και χίλια μπράβο. Δημόσια κι από καρδιάς τους συγχαίρω για την προσπάθεια, τις διακρίσεις, τα αισιόδοξα  μηνύματα που μας στέλνουν σε καιρούς μιζέριας και απαξίωσης. Συγχαρητήρια και στους στυλοβάτες των Συλλόγων αυτών που δίνουν πολλά για να υπάρχουν ακόμα τα οράματα, η ελπίδα, το αύριο.

Εντυπωσιάστηκα από την ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου που κατέκτησε την 3η θέση στον Περιφερειακό Κεντρικής Μακεδονίας, όπου συμμετείχαν 38 Σχολεία της περιφέρειας και τους έδωσε την πρόκριση για τον τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

 

 

  Ένιωσα ενθουσιασμένος από τις διακρίσεις των μικρούληδων αθλητών του Α.Σ ταεκβοντο Πολυγύρου που αγωνίστηκαν και φυσικά διακρίθηκαν στους αγώνες του 10ου παιδικού διαγωνισμού Καβάλας. Στα βιντεάκια που είδα, είναι πραγματικά μεγάλοι μαχητές τα παιδιά μας.. Μπράβο ..λαμπρή πορεία σας περιμένει.

Υποκλίνομαι  στην ομάδα του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Πολυγύρου ο οποίος αήττητος οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και υπολείπονται μόλις δύο βαθμοί για να στεφθούν πρωταθλητές.

Η Ομάδα επίσης κατέκτησε το κύπελλο της 3ης θέσης μεταξύ 22 ομάδων στο Ομαδικό Τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε ο Σ.Σ. Πεύκων Θεσσαλονίκης.

Πάντα με γοήτευε το σκάκι, ποτέ δεν τα κατάφερα τόσο καλά…Συγχαρητήρια και πάντα ψηλότερα.