Δελτία Τύπου

Ευθ. Καρανάσιος: ¨ Επιχείρηση δημιουργίας εντυπώσεων. Θα καούν στο ζέσταμα».
Ευθ. Καρανάσιος: ¨ Επιχείρηση δημιουργίας εντυπώσεων. Θα καούν στο ζέσταμα».

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευθύμης Καρανάσιος, χαρακτηρίζει απολύτως αβάσιμη την απόπειρα  διασύνδεσης των παραιτήσεων των τριών Γενικών Γραμματέων με δήθεν πρόωρες εκλογές.

¨Είναι γνωστό ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δημόσιοι λειτουργοί σε θέσεις ευθύνης, όπως Γενικοί Γραμματείς, προκειμένου να πολιτευτούν, υποχρεούνται να παραιτηθούν τουλάχιστον 18 μήνες πριν από τη διεξαγωγή εκλογών, που προκηρύσσονται με τη λήξη της τετραετούς θητείας της Βουλής. Προς τι λοιπόν ο θόρυβος και η συζήτηση που ανοίγει η αντιπολίτευση; Ακούσαμε επίσης με έκπληξη και σχόλια σχετικά με κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Η χώρα έχει κυβέρνηση. Με μικροπολιτικά τερτίπια, με σχόλια, και αβάσιμες υποθέσεις, το μόνο που καταφέρνουν είναι να παραπλανούν το λαό και να μη συνεισφέρουν το παραμικρό στην εθνική προσπάθεια για οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια», αναφέρει ο βουλευτής κ. Καρανάσιος και επισημαίνει:

«Οι εκλογές θα γίνουν με τη λήξη της κυβερνητικής θητείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ «θα καεί στο ζέσταμα», και το πρώτο μήνυμα θα το λάβει με το άνοιγμα της Βουλής κατά τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση». Την ίδια ώρα η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει το καθήκον της για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».