Δραστηριότητες

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ: Παρουσίαση συνδιασμού
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ: Παρουσίαση συνδιασμού
Μεγαλειώδη συγκέντρωση και μήνυμα νίκης από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ευθύμη Καρανάσιο.
 
Το αδιαχώρητο επικράτησε στη παρουσίαση του συνδυασμού ‘’Καρανάσιος Ξεκινάμε!’’ χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευθύμης Καρανάσιος, έγινε δεκτός μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ενώ στη σύντομη ομιλία του μίλησε αρχικά για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και κατόπιν παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος για την επόμενη μέρα στο δήμο Πολυγύρου τονίζοντας την ανάγκη για ισόνομη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου με στοχευμένες και ρεαλιστικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις.
 
Έθεσε ως προτεραιότητα την ασφάλεια των δημοτών, την ενίσχυση της καθαριότητας, το καθαρό και επαρκές νερό για όλους, την σχολική στέγη με δημιουργία νέων σχολικών μονάδων και απομάκρυνση κάθε προκάτ αίθουσας. Τόνισε ότι πρέπει να στηριχθεί ο θεσμός της οικογένειας με την δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού και την άμεση επαναλειτουργία του Παιδικού Σταθμού στα Κότσαλα. Συνεχίζοντας στάθηκε στην ανάγκη για πολεοδομικό νοικοκύρεμα του Δήμου, για μικρές αναπλάσεις σε κάθε γειτονιά και για εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις ώστε να υλοποιηθούν έργα. Αναφέρθηκε στη φιλοζωική πολιτική, τους συνανθρώπους με αναπηρία, την Τουριστική προβολή του Δήμου αλλά και στη στόχευση ώστε ο Δήμος Πολυγύρου να αναβαθμιστεί ψηφιακά και ενεργειακά.
 
Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού με το μήνυμα που κυριαρχούσε στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Νίκη από την πρώτη Κυριακή’’.
Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με διακριτικό και λιτό τρόπο και με απόλυτο σεβασμό στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στη Θεσσαλία εξαιτίας των φονικών πλημμυρών αλλά και του τραγικού ατυχήματος της ελληνικής αποστολής βοήθειας στη Λιβυή με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή).
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση.