Δραστηριότητες

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθ.Καρανάσιος στη κοπή πίτας του συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκιδικής
Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθ.Καρανάσιος στη κοπή πίτας του συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκιδικής

Με παιδιά και γονείς πολύτεκνων οικογενειών της Χαλκιδικής συναντήθηκε ο βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος, με την ευκαιρία της ετήσιας εκδήλωσης κοπής της πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στον Πολύγυρο.

Ο κ. Καρανάσιος, συγχάρηκε τους μαθητές και φοιτητές, μέλη πολύτεκνων οικογενειών, για τις διακρίσεις που πέτυχαν στο στίβο της εκπαίδευσης και τους γονείς που απέκτησαν νέο μέλος στην οικογένεια τους την περασμένη χρονιά.

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι στην ετήσια συνάντηση των πολυτέκνων για να δηλώσω την απόλυτη στήριξη και αγάπη μου στην πολύτεκνη οικογένεια.

Παρακολουθώ από κοντά τα ζητήματα που ενδιαφέρουν τους πολύτεκνους και σε συνεργασία με το σύλλογο τους, προωθούμε στην κυβέρνηση και στη βουλή τα αιτήματα εκείνα που στο μέτρο του δυνατού μπορούν να ικανοποιηθούν για τη βοήθεια και την ελάφρυνση αυτών των οικογενειών.

Με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον που εξακολουθεί να παραμένει αμέριστο, θα συνεχίσουμε  και το 2014 την προσπάθεια για την αποκατάσταση των όποιων αδικιών και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους πολύτεκνους και είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα δείξει την ευαισθησία που πρέπει στα ζητήματα αυτά, τώρα που αρχίζει να αχνοφαίνεται πλέον η έξοδος της πατρίδας μας από τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες», τόνισε ο βουλευτής στο χαιρετισμό του

Ο κ. Καρανάσιος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και επαίνεσε την πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου για το έργο που επιτελούν προς όφελος των πολύτεκνων οικογενειών της Χαλκιδικής.