Συνεντεύξεις και άρθρα

Πάνος και Άκης, ίσον Αλέξης.
Πάνος και Άκης, ίσον Αλέξης.

Του Ευθύμη Καρανάσιου*

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο κατηγορούμενος για τη μεγάλη κομπίνα με τα εξοπλιστικά προγράμματα, η οποία κόστισε δεκάδες δισ. ευρώ στον ελληνικό λαό, τάχθηκε δημόσια υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν βλέπει κάτι άλλο στο χώρο της πολιτικής.

 Η προτίμηση Τσοχατζόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη λογική εξέλιξη του παλιού πολιτικού συστήματος.

Στο πλευρό του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του είναι το χειρότερο τμήμα της παλαιάς Νέας Δημοκρατίας, το οποίο εκφράζεται από τον κ. Καμμένο, και το χειρότερο τμήμα του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ με ειδίκευση στη νομή της εξουσίας και στην προκλητική κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος και του δημόσιου συμφέροντος.

Μέχρι τώρα είχαμε στενούς συνεργάτες του Ακη Τσοχατζόπουλου με κομματικούς και κυβερνητικούς ρόλους στο πλευρό του κ. Τσίπρα να καταγγέλλουν το διεφθαρμένο κατεστημένο. Σε αυτούς προστέθηκε και ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος, δυσαρεστημένος με την πολιτική μεταχείριση που είχε από την κυβέρνηση Σαμαρά που άνοιξε το δρόμο για να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη με την υπόθεσή του, εκφράζει τώρα δημόσια την υποστήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ.    

* Ο κ. Καρανάσιος είναι πρώην βουλευτής Χαλκιδικής με τη ΝΔ