Δελτία Τύπου

Παρέμβαση για τις ζημίες από πλημμύρες στο Δήμο Αριστοτέλη
Παρέμβαση για τις ζημίες από πλημμύρες στο Δήμο Αριστοτέλη

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που προκάλεσαν οι συνεχόμενες έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών σε αρκετές περιοχές του Δήμου Αριστοτέλη. Ειδικά στην Ολυμπιάδα οι πλημμύρες ήταν τόσο έντονες που κινδύνευσαν ακόμα και ζωές συμπολιτών μας και φυσικά προκάλεσαν καταστροφές σε υποδομές και σε περιουσίες.

Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ο Ευθύμης Καρανάσιος, βρισκόταν σε ανοικτή επικοινωνία με το Δήμαρχο Αριστοτέλη, τις υπόλοιπες τοπικές αρχές και είχε ενημέρωση για την εξέλιξη της  κατάστασης.

Εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες από την πλημμύρα, υποσχόμενος ότι θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να αποζημιωθούν.

Ο βουλευτής βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα και θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και της Γεν. Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με ζητούμενο την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων.

«Βρίσκομαι κοντά στα νοικοκυριά που έχασαν τους κόπους τόσων χρόνων εξαιτίας της απρόσμενης σε διάρκεια και ένταση βροχόπτωσης. Θεσμικά και προσωπικά επιδιώκω  την άμεση ικανοποίηση των πληγέντων και την αναπλήρωση κάθε απώλειας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής κ. Καρανάσιος.