Δραστηριότητες

Παρών Ευθ. Καρανάσιου στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Ν. Προποντίδας
Παρών Ευθ. Καρανάσιου στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Ν. Προποντίδας

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευθύμης Καρανάσιος, παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Ν. Προποντίδας και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, στα Ν. Μουδανιά.

Στο χαιρετισμό του ο βουλευτής, συγχάρηκε το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Μανώλη Καρρά, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Συμβούλους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων για την εκλογή τους και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Κυρίες, και Κύριοι Δημοτικοί άρχοντες, παρακαλώ δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο σας αγώνα που προβλέπεται δύσκολος, αλλά τόσο δημιουργικός και όμορφος, για το καλό του τόπου μας και των δημοτών του. Αναλαμβάνεται την ευθύνη διοίκησης του μεγαλύτερου Δήμου της Χαλκιδικής, μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και για να πετύχετε την όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των προβλημάτων που θα είναι πολλά, αλλά και να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες όλων ανεξαιρέτως των Δημοτών σας, απαιτείται να οπλιστείτε με δύναμη, με τόλμη, με εργατικότητα, με διαφάνεια και αμεροληψία.

Το μείγμα της εμπειρίας την οποία διαθέτουν πολλοί από εσάς, με την όρεξη και την ορμή των νέων στην Αυτοδιοίκηση, είμαι βέβαιος ότι θα αποδώσει θετικά αποτελέσματα, προς το συμφέρον των πολιτών. Καλή επιτυχία».

Ο κ. Καρανάσιος, έκλεισε το χαιρετισμό του με τη διαβεβαίωση ότι τίθεται στη διάθεση της νέας Δημοτικής Αρχής Ν. Προποντίδας σε ότι απαιτηθεί.