Δραστηριότητες

Παρών Ευθ. Καρανάσιου στη συνάντηση της ΝΟΔΕ με τοπικές οργανώσεις στην Κασσάνδρα
Παρών Ευθ. Καρανάσιου στη συνάντηση της ΝΟΔΕ με τοπικές οργανώσεις στην Κασσάνδρα

Συναγωνιστές και καλοί φίλοι βρεθήκαμε στην Κασσάνδρεια σε μια Νεοδημοκρατική συνάντηση της ΝΟΔΕ με τις Τοπικές Οργανώσεις του κόμματος στη χερσόνησο.

Η φιλική και γεμάτη αισιοδοξία ατμόσφαιρα βοήθησε να συζητήσουμε με νηφαλιότητα για τις πολιτικές εξελίξεις, για την απήχηση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες,.

Μεγάλο κομμάτι της συνάντησης απέσπασε η συζήτηση για τα τοπικά θέματα της Κασσάνδρας και για το σχεδιασμό της επικείμενης επίσκεψης στη χερσόνησο του κορυφαίου στελέχους του κόμματος και φίλου Μάκη Βορίδη, το επόμενο Σαββατοκύριακο. Και τι δεν είπαμε, για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης, για την οικονομική εξαθλίωση - φτωχοποίηση των Ελλήνων, για την ανάγκη συσπείρωσης και επαναπροσέγγισης ψηφοφόρων άλλοτε της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι είτε από αντίδραση, είτε από θυμό, είτε από προσωπική πικρία, μετακινήθηκαν σε άλλα κόμματα. Με όπλα μας τη ριζική αναγέννηση του κόμματος, τις αλήθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ικανότητα νέων στελεχών και με σύμμαχο τη δημοσκοπική υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας, αναλάβαμε να επικοινωνήσουμε με στοχευμένες δράσεις τις προτάσεις της παράταξης για τα μεγάλα και τα μικρά θέματα της χώρας αλλά και της Χαλκιδικής.

Στην ολιγόλεπτη τοποθέτηση μου επεσήμανα την ανάγκη για εξωστρέφεια των κομματικών οργανώσεων στις τοπικές κοινωνίες με στόχο την ενημέρωση για το έργο της Νέας Δημοκρατίες στο νομό και ειδικότερα στην Κασσάνδρα. Να μιλήσουμε ανοιχτά και με περηφάνια στον κόσμο για το δρόμο Ποτίδαιας - Κασσάνδρειας, για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Παλιουρίου που χρόνια ερήμωνε, για την προστασία χιλιάδων στρεμμάτων εκχερσωμένων εκτάσεων που σήμερα καλλιεργούνται, για τα Λιμενικά Ταμεία, για την ηλεκτρονική σύνδεση της Κασσάνδρας με οπτικές ίνες και άλλες μικρότερες παρεμβάσεις.

Μπορούμε να πείσουμε τους συντοπίτες μας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να λειτουργήσει πατριωτικά και να κρατήσει τη χώρα όρθια. Δεν με νοιάζουν, λοιπόν, οι προσωπικές επιλογές ή ακόμα και μαγκιές ορισμένων, γιατί τώρα προέχουν σοβαρότερα θέματα. Προσωπικώς, προτιμώ κοινό νου και συνεχή ενημέρωση για να αντιμετωπιστεί η σκληρή πραγματικότητα.

Αυτοί είμαστε εμείς. Ας κάνουμε το καλύτερο με τα μέσα που διαθέτουμε.