Δελτία Τύπου

Σε ΦΕΚ τα Π. Δ. για ίδρυση Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων στη Χαλκιδική.
Σε ΦΕΚ τα Π. Δ. για ίδρυση Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων στη Χαλκιδική.

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τεύχος Α΄ 7/15-12015), τα Προεδρικά Διατάγματα με τα οποία συστήνονται Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία στους Δήμους Ν. Προποντίδας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη.  

Έπεται, η απόφαση για το Δήμο Κασσάνδρας λόγω της υποχρέωσης, από πλευράς του Δήμου, κατάθεσης  συμπληρωματικών στοιχείων.

Ο υποψ. Βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, Ευθύμης Καρανάσιος, σε δήλωσή του αναφέρει τα παρακάτω:

«Σήμερα είμαστε όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για τη θετική κατάληξη που είχε για τη Χαλκιδική η προσπάθεια που καταβάλαμε για το θέμα των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, μετά από τη νομοθετική παρέμβαση για τις εκχερσωμένες εκτάσεις και τις διευθετήσεις εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με τα αυθαίρετα, δείχνει στην πράξη το ενδιαφέρον της και για το ουσιαστικό ζήτημα της διαχείρισης των λιμανιών της Χαλκιδικής. Ως βουλευτής αυτού του τόπου προώθησα και στήριξα με όλες τις δυνάμεις μου το αίτημα των τεσσάρων Δήμων και ευχαριστώ δημόσια τον υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με την υπογραφή του οποίου μπαίνει ένα ακόμα στήριγμα στον αναπτυξιακό προγραμματισμό της περιοχής μας. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό αυτού του τόπου και των κατοίκων του.  

 
 

Προηγόυμενο άρθρο
SPOT ΝΔ