Δραστηριότητες

Συνάντηση Ευθύμη Καρανάσιου με τον πρόεδρο των εμπόρων Ν. Μουδανιών
Συνάντηση Ευθύμη Καρανάσιου με τον πρόεδρο των εμπόρων Ν. Μουδανιών

Τα γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Εμπορικό Σύλλογο των Ν. Μουδανιών συζήτησαν ο βουλευτής κ. Ευθύμης Καρανάσιος και ο πρόεδρος των εμπόρων κ. Γιώργος Λίβανος, στη συνάντηση που είχαν σήμερα (16-7-14) στα Ν. Μουδανιά.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία του συλλόγου, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της περιοχής εξαιτίας της γενικευμένης οικονομικής κρίσης, αλλά και για τις προτεραιότητες που έχουν θέσει τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Η ενίσχυση των υποδομών της περιοχής μέσω της ολοκλήρωσης των ημιτελών αναπτυξιακών έργων, είναι η βασική επιδίωξη του εμπορικού κόσμου ο οποίος ενδιαφέρεται για την μαρίνα των Ν. Μουδανιών, για το βοηθητικό δρόμο Ποτίδαιας Ν. Μουδανιών και για τους παραλιακούς δρόμους που συνδέουν την πόλη με τις γύρω κοινότητες.

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των εμπόρων επίσης για την επίλυση του προβλήματος που δημιουργείται με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στον κεντρικό εμπορικό δρόμο των Ν. Μουδανιών, θέμα για το οποίο έχουν συνταχθεί μελέτες από το Δήμο και υπολείπονται οι απόψεις –προτάσεις της Αστυνομίας για να μπορέσει να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος διευκόλυνσης των οδηγών, των πεζών και των καταστηματαρχών.

Ο κ. Καρανάσιος, ενημερώθηκε και για την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου να εκδώσει ένα ¨έξυπνο φυλλάδιο¨ μέσω του οποίου θα προβάλλονται οι επιχειρήσεις, η εμπορική δυναμική της περιοχής και φυσικά τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής, ζητήθηκε και η συνδρομή του βουλευτή ο οποίος ευχαρίστως αποδέχτηκε την πρόταση και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει ποικιλοτρόπως την προσπάθεια.

Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει και μια  δεύτερη επίσκεψη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Καρανάσιου στον Εμπορικό Σύλλογο για να ανταλλάξει απόψεις με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και να τοποθετηθεί για τα ανοικτά ζητήματα του κλάδου.