Δραστηριότητες

Συνάντηση Ευθ.Καρανάσιου με τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής ΝΔ του Δήμου Πολυγύρου
Συνάντηση Ευθ.Καρανάσιου με τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής ΝΔ του Δήμου Πολυγύρου

Κύκλο συναντήσεων με τις νέες Τοπικές Δημοτικές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Ευθύμης Καρανάσιος.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, ο κ. Καρανάσιος, συναντήθηκε με την τοπική επιτροπή του Δήμου Πολυγύρου που προέκυψε από τις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου 2013.

Ο βουλευτής συγχάρηκε τον πρόεδρο και τα μέλη της δημοτικής επιτροπής για την εκλογή τους στο κομματικό όργανο, ευχήθηκε υγεία και δημιουργικότητα για το νέο έτος και εξέφρασε  την αισιοδοξία ότι η χώρα μας θα τα καταφέρει και πάλι να βγει από την στενωπό και να βαδίσει το δρόμο της ανάπτυξης και την προόδου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, έγινε ανταλλαγή απόψεων με τους παρισταμένους για την τρέχουσα πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας. 

Στην τοποθέτηση του για το ζήτημα των δημοτικών εκλογών του Μαΐου , ο βουλευτής προέτρεψε τα μέλη του κομματικού οργάνου να ξεκινήσουν συζητήσεις και ζυμώσεις με τους πολίτες, με στόχο να εξευρεθούν και να προταθούν ως υποψήφιοι στην Περιφέρεια και τους Δήμους οι πιο ικανοί και άξιοι, οι πιο πετυχημένοι και πιο καταξιωμένοι.

Στη συζήτηση θίχτηκαν επίσης τα θέματα της ενδυνάμωσης της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευροεκλογών, της οργάνωσης και του τρόπου λειτουργίας των κομματικών οργάνων μέσα στις τοπικές κοινωνίες, της στήριξης των κομματικών και κυβερνητικών επιλογών σε ζωτικής σημασίας θέματα και τέλος η αλληλοσυνεργασία των κομματικών παραγόντων.