Δραστηριότητες

Συνάντηση Ευθ.Καρανάσιου με τη Τοπική Επιτροπή ΝΔ του Δήμου Κασσάνδρας
Συνάντηση Ευθ.Καρανάσιου με τη Τοπική Επιτροπή ΝΔ του Δήμου Κασσάνδρας

Με τον πρόεδρο και μέλη της Τοπικής Δημοτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Κασσάνδρας, συναντήθηκε και συνεργάστηκε ο βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Κασσάνδρεια, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014.

Τη συνάντηση απασχόλησε το θέμα των ευρωεκλογών του Μαΐου και η πορεία του κόμματος.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στην έγκαιρη προετοιμασία και δραστηριοποίηση του τοπικού κομματικού μηχανισμού  ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι απολύτως έτοιμη να δώσει με επιτυχία την εκλογική μάχη.

«Με συνεργασία, με ομόνοια, απαλλαγμένοι από προσωπικές επιλογές και επιδιώξεις, με αρκετή δουλειά και στοχευμένες κινήσεις το κόμμα μας θα μεταδώσει στη δοκιμαζόμενη κοινωνία μας το πολιτικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας, ότι είναι η μόνη εγγυήτρια δύναμη της σταθερότητας της χώρας στην φιλοευρωπαϊκή πορεία της,  καθώς μόνο μέσα από αυτήν ο τόπος μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο» σημείωσε ο κ. Καρανάσιος  και υπογράμμισε: «με τη βοήθεια όλων των στελεχών, των μελών του και των φίλων του κόμματος θα πάμε καλά, θα κάνουμε το πρώτο μεγάλο άλμα απέναντι στις δυνάμεις που φλερτάρουν με τη δραχμή και αντιμάχονται την ανάπτυξη και τη σταθερότητα της χώρας».