Δραστηριότητες

Συναντήσεις γυναικών με τον Ευθ. Καρανάσιο.
Συναντήσεις γυναικών με τον Ευθ. Καρανάσιο.

Συναντήσεις με συλλόγους γυναικών του Πολυγύρου είχε ο Ευθύμης Καρανάσιος, βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής συναντήθηκε την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, με τα μέλη της διοίκησης του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου και τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 με τη διοίκηση του Συλλόγου Γυναικών –Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας        Πολυγύρου.

Ο Ευθύμης Καρανάσιος εξέφρασε τη χαρά του για την ευκαιρία ανταλλαγής  απόψεων με τους συλλόγους γυναικών  και ενημέρωσε για τις κυβερνητικές δράσεις που αναφέρονται στην έξοδο από την οικονομική κρίση, από τα μνημόνια αλλά και στην αποκατάσταση του κύρους της χώρας διεθνώς. 

Στις συναντήσεις, οι γυναίκες εκπρόσωποι συζήτησαν για τα ζητήματα που απασχολούν τους δύο συλλόγους καθώς και για τις δράσεις ενημερωτικού, εθελοντικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνουν. Συμφωνήθηκε επίσης τον επόμενο μήνα να ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση για να εξεταστούν επιμέρους ζητήματα και να καθοριστούν κοινοί τρόποι δράσης και συνεργασίας με το βουλευτή.

«Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα τις επισκέψεις γυναικών από τους δύο συλλόγους της πρωτεύουσας οι οποίοι, πολλά και αξιόλογα δημιουργούν και προσφέρουν για το κοινό συμφέρον του τόπου μας. Επικροτώ και στηρίζω τις δραστηριότητες που προέρχονται από τον εθελοντισμό και προτρέπω όλες τις γυναίκες του Πολυγύρου να συμμετέχουν ενεργά στους συγκεκριμένους συλλόγους», σημείωσε ο κ. Καρανάσιος.