Συνεντεύξεις και άρθρα

Άρθρο του Ευθ.Καρανάσιου για το επίδομα θέρμανσης και τη φορολογία αγροτεμαχίων
Άρθρο του Ευθ.Καρανάσιου για το επίδομα θέρμανσης και τη φορολογία αγροτεμαχίων

 Τα θέματα του πετρελαίου θέρμανσης και της φορολογίας των αγροτεμαχίων – οικοπέδων ενδιαφέρουν όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας τα οποία πιέζονται υπερβολικά. Είναι θέματα για τα οποία η κυβέρνηση έπρεπε να λάβει με καθαρό τρόπο τη θέση, το μήνυμα των βουλευτών και αυτό πράξαμε με την κατάθεση των ερωτήσεων προς τους αρμόδιους υπουργούς.

Με τις ερωτήσεις μας δε δείχνουμε κίτρινη κάρτα στην κυβέρνηση, ούτε διαφοροποιούμαστε από τις θέσεις της κυβέρνησης και της παράταξης μας, ούτε ξαφνικά γίναμε αντάρτες.

Το μήνυμα μας είναι καθαρό, είναι βοηθητικό, δεν είναι καταγγελτικό. Με τις ερωτήσεις μας περιγράφουμε αυτά που ζούμε και βρισκόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι. Δίνουμε τα μηνύματα μας στα στελέχη της κυβέρνησης με τα οποία βρισκόμαστε στο ίδιο καράβι, συνεργαζόμαστε και πρέπει, εφόσον παίρνουν αποφάσεις κάνοντας λογιστικούς υπολογισμούς, να κατανοήσουν και τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Επιδιώκουμε να κινηθούν στη λογική του συνδυασμού της τεχνοκρατίας με την πολιτική, και της κοινωνίας με την πραγματική οικονομία.

Ευθύμης Καρανάσιος

Βουλευτής Χαλκιδικής, Νέα Δημοκρατία

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα "Μακεδονία" τη Κυριακή 20.10.2013