Δραστηριότητες

Δεν αλλάζουμε την ατζέντα Αλέξη.
Δεν αλλάζουμε την ατζέντα Αλέξη.
Καλά στρωμένο είναι το παιχνιδάκι της κυβέρνησης του Αλέξη, θιασώτη του Μαδούρο, ο οποίος θέλοντας να πείσει περί του μαρξιστικού προσανατολισμού του και κυρίως να αποφύγει τις συζητήσεις περί μνημονίων, έφερε στο προσκήνιο τη σημαία και τους βαστάζοντες αυτήν στις μαθητικές παρελάσεις.
 
Μιλήσαμε, εκφραστήκαμε ποικιλοτρόπως, δοκιμάστηκε για ακόμη μια φορά η αντοχή του νευρικού συστήματος μας, υποσχεθήκαμε να καταργήσουμε το εφεύρημα αυτό και αναρωτιέμαι τι άλλο μας απομένει. Μάλλον όμως το φτάσαμε στο τέρμα.
 
Γιατί να ψαρώνουμε με την ΠΑΠΑπροπαγάνδα;  Μην πέφτουμε στη λακκούβα τους. Θέλουν να μας επιβάλλουν ότι το μείζον αυτή τη στιγμή είναι η συζήτηση για τη σημαία ή για την υγεία. Το κρίσιμο και μείζον είναι η οικονομία. Εκεί όπου ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει κάνει θάλασσα με τα 100 δις. ευρώ νέων βαρών που μας φόρτωσε, εκεί όπου ο Βαρουφάκης διαρκώς καταγγέλλει.

Όχι λοιπόν. Δεν θα πατήσουμε την μπανανόφλουδα δεν επιτρέπουμε να αλλάξει η ατζέντα. Το κρίσιμο είναι πως κάποιοι βούλιαξαν τη χώρα και τους οικογενειακούς μας προϋπολογισμούς για να κάνουν «την πλάκα τους».
 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως επί των ημερών Τσίπρα κι όχι κάποιου άλλου ξεκινούν οι πλειστηριασμοί κατοικιών και το ηλεκτρονικό σύστημα διεκπεραίωσης των κατασχέσεων. Ακριβά πληρώνουμε το μάρμαρο της πλέον αλλοπρόσαλλης κυβέρνησης που απέκτησε τούτη η χώρα.