Συνεντεύξεις και άρθρα

Ελάτε συριζαίοι να δείτε το χάλι από το ελεύθερο κάμπινγκ.
Ελάτε συριζαίοι να δείτε το χάλι από το ελεύθερο κάμπινγκ.
Δεν καλοστέγνωσε το μελάνι του αιτήματος συριζαίων βουλευτών για την άρση της απαγόρευσης της ελεύθερης κατασκήνωσης στο όνομα της ελευθερίας ή του δικαιώματος των οικονομικά ασθενέστερων να κάνουν διακοπές και δεν άργησε να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί όσων διαφώνησαν με την πρόταση αυτή.
 
Η παρεούλα των συριζαίων είναι χρήσιμο να επισκεφθεί ένα Σαββατοκύριακο τις πανέμορφες περιοχές Καρύδι, Καβουρότρυπες, Γλαρόκαβο, Καλογριά για να διαπιστώσουν την απάνθρωπη κατάσταση από τα πολλά σκουπίδια και τη βρωμιά.
 
Να διαπιστώσουν επιπλέον ότι το μεγαλύτερο ποσοστό (90%) των παράνομων κατασκηνωτών δεν προέρχεται από τους οικονομικά ασθενέστερους Έλληνες.
 
Είναι αλλοδαποί τουρίστες οι οποίοι με μηδαμινό κόστος περνούν τις διακοπές τους στην Ελλάδα αφού τους δίνεται η δυνατότητα να παρανομούν, δυνατότητα την οποία δεν έχουν σε άλλους ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς.
 
Στη Χαλκιδική, φίλοι συριζαίοι, λειτουργούν οργανωμένα νόμιμα κάμπινγκ για κάθε βαλάντιο και προτίμηση.
 
Η ελεύθερη κατασκήνωση βλάπτει την εικόνα της χώρας μας και τον τουριστικό κλάδο, δημιουργεί κινδύνους για το φυσικό περιβάλλον και στερεί σημαντικά έσοδα από ένα καθημαγμένο κράτος.