Δελτία Τύπου

Ευθ. Καρανάσιος: Πολιτική ήττα του αντικυβερνητικού μπλοκ
Ευθ. Καρανάσιος: Πολιτική ήττα του αντικυβερνητικού μπλοκ
Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευθύμης Καρανάσιος, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δήλωσε:
 
¨Ανανεώσαμε την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση με γνώμονα  τη σταθερότητα της χώρας η οποία μπήκε στη φάση της ανάπτυξης και της προόδου. Κατά τη διαδικασία στη Βουλή, η συζήτηση μετατράπηκε από ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, σε άτυπη ψήφο δυσπιστίας προς την αξιωματική αντιπολίτευση και το εξηγώ:
Οι ανεξάρτητοι βουλευτές, εκτός από τα δύο «παρών» και τη μία απουσία, δήλωσαν μεν, πως καταψηφίζουν την κυβέρνηση, άσκησαν όμως σκληρή κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι δεν αποτελεί ρεαλιστική εναλλακτική λύση. Με λίγα λόγια οι προτάσεις της  αντιπολίτευσης δεν έπεισαν γιατί δεν είναι ρεαλιστικές, δε δίνουν προοπτικές δεν είναι πειστικές. Το αντικυβερνητικό μπλοκ ηττήθηκε πολιτικά, έμεινε στη μιζέρια και την καχυποψία του. Αντίθετα, η ψήφος εμπιστοσύνης μας δίνει τη δύναμη να βγούμε στο ξέφωτο και αυτό πετυχαίνουμε βήμα προς βήμα¨.