Συνεντεύξεις και άρθρα

Θα τα έσκιζαν τότε…τώρα ψηφίζουν το σκληρότερο Μνημόνιο.
Θα τα έσκιζαν τότε…τώρα  ψηφίζουν το σκληρότερο Μνημόνιο.

Ελάχιστες είναι οι ώρες που απομένουν για να ψηφιστούν στη Βουλή τα μέτρα του σκληρότερου μνημονίου της «πρώτης φορά αριστερά» των Τσίπρα – Καμμένου.

Είναι το 4ο μνημόνιο που δεν θα έχει χρηματοδότηση από τους δανειστές, είναι αυτό που έφεραν εκείνοι που θα τα έσκιζαν, αυτοί που θα χτυπούσαν τα νταούλια για να χορεύουν οι δανειστές. Είναι αυτοί που κατηγορούσαν ως δωσίλογους και προδότες όσους ψήφιζαν τα προηγούμενα μνημόνια.

Αυτοί που στήριζαν και εξακολουθούν να το κάνουν, τους μπαχαλάκηδες, κατέστρεφαν – έκαιγαν – λοιδορούσαν – δεν πλήρωναν – εξεγείρονταν, σήμερα τα μεσάνυχτα θα αποθεώσουν με την ψήφο τους τις «νεοφιλελεύθερες» ιδέες έχοντας ως άλλοθι τη σωτηρία της Πατρίδας.

Τα μέτρα που φέρνουν αφορούν όλες τις κοινωνικές ομάδες, ισοπεδώνουν ότι απέμεινε από τη μεσαία τάξη. Δυστυχώς, το αφήγημα τους για τα αντίμετρα είναι άνευ περιεχομένου για τι απλώς…δεν υπάρχουν.

Είναι εκτεθειμένοι όχι μόνο για όσα είπαν και δεν έκαναν, αλλά για όσα πράττουν εναντίον του συνόλου του Ελληνικού λαού.