Δραστηριότητες

Ο βουλευτής Ε. Καρανάσιος, σε χωριά της Χαλκιδικής
Ο βουλευτής Ε. Καρανάσιος, σε χωριά της Χαλκιδικής

Τοπικές κοινότητες της Χαλκιδικής επισκέπτεται ο βουλευτής κ. Ευθύμης Καρανάσιος, με αφορμή θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το αντάμωμα μουσικοχορευτικών παραδοσιακών συγκροτημάτων από χωριά της βόρειας Χαλκιδικής παρακολούθησε στο Παλαιοχώρι, την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014.

Συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, τους διοργανωτές των εκδηλώσεων, με  τον Αντιδήμαρχο της περιοχής, αλλά και με κατοίκους ,για τα ανοιχτά θέματα του Παλαιοχωρίου.

Ο βουλευτής κ. Καρανάσιος, το Σάββατο 19 Ιουλίου επισκέφτηκε το Διονυσίου με αφορμή την πανήγυρη της ενορίας του Αγ. Προφήτη Ηλία, όπου παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό της γιορτής.

Αργότερα το βράδυ επισκέφτηκε τη Νικήτη για την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές του 44ου διάπλου του Τορωναίου.

Την Κυριακή 20 Ιουλίου ο βουλευτής κ. Ευθύμης Καρανάσιος, επισκέφτηκε τον ορεινό Βάβδο και το γραφικό εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία σε υψόμετρο 1050 μ. Παρακολούθησε την πανηγυρική Θ. Λειτουργία και συμμετείχε στο πανηγύρι που ετοιμάζουν οι κάτοικοι, ένα από τα πιο γνωστά της Χαλκιδικής.