Δελτία Τύπου

Παρεμβάσεις Ευθ.Καρανάσιου για τη στήριξη του Δήμου Αριστοτέλη.
Παρεμβάσεις Ευθ.Καρανάσιου για τη στήριξη του Δήμου Αριστοτέλη.

Συνεχίζεται η προσπάθεια του βουλευτή Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας Ευθύμη Καρανάσιου, για τη στήριξη του Δήμου Αριστοτέλη και των κατοίκων που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία.

 

Σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Υπουργό Εσωτερικών, για το θέμα των πλημμυρών που έπληξαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες την περιοχή, ο βουλευτής προχώρησε σήμερα (15-12-2014) σε νέα παρέμβαση προς τον κ. Αργ. Ντινόπουλο, ζητώντας του να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα που υπέβαλε στο Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμαρχος Ιωάννης Μίχος.

 

Ο βουλευτής κ. Καρανάσιος, ζήτησε να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες εξεύρεσης και εκταμίευσης κονδυλίων για την αποκατάσταση, σε πρώτη φάση, των ζημιών που έχουν υποστεί δρόμοι και υποδομές του Δήμου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο υπόμνημα που κατέθεσε σήμερα ο δήμαρχος Αριστοτέλη άμεση αποκατάσταση χρειάζεται:

- το οδικό δίκτυο που συνδέει την Τοπική Κοινότητα Βαρβάρας (και στις δύο εισόδους).

- Η επαρχιακή οδός από την Ιερισσό προς τον οικισμό Ξηροποτάμι, ο οποίος παραμένει αποκλεισμένος.

Επίσης παρεμβάσεις χρειάζονται στο δρόμο προς τον οικισμό Δεβελίκι (κατασκευή παρακαμτήριου) και αποκαταστάσεις στο ρέμα Δεβελικίου.