Δελτία Τύπου

Συνάντηση Ευθ. Καρανάσιου – Κ. Κατσαφάδου στον Πολύγυρο
Συνάντηση Ευθ. Καρανάσιου – Κ. Κατσαφάδου στον Πολύγυρο

Ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, επισκέφτηκε τον Πολύγυρο την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, επιστρέφοντας από το Άγιο Όρος όπου πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αξιοποιώντας την ανοιχτή πρόσκληση του κ. Ευθύμη Καρανάσιου, επισκέφτηκε τον Πολύγυρο και συναντήθηκε μαζί του. «Μετά από την μοναδική εμπειρία και την ψυχική ανάταση που γεύτηκα κατά την επίσκεψη μου στο λίκνο της ορθοδοξίας, το Αγ. Όρος, επέλεξα να συναντήσω το συνάδελφο και καλό φίλο Ευθύμη Καρανάσιο, εδώ στον τόπο του στον Πολύγυρο», ανέφερε ο κ. Κατσαφάδος, δηλώνοντας παράλληλα φίλος και υπέρμαχος όχι μόνο της τουριστικής Χαλκιδικής, όπως ανέφερε, αλλά και της Χαλκιδικής με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της, με την ιστορία της,  με τους αρχαιολογικούς χώρους της, με τα αξιοπρόσεκτα πολιτιστικά δρώμενα και τα προϊόντα της.  

«Ευχαριστώ για τη φιλοξενία το φίλο μου Ευθύμη με τον οποίο συνεργαζόμαστε άριστα στη Βουλή και αλληλοϋποστηρίζουμε τα αιτήματα μας. Νιώθω υπέροχα σε τούτο τον πανέμορφο τόπο και λυπάμαι που οι ευκαιρίες να τον επισκέπτομαι συχνά, είναι λίγες», τόνισε ο κ. Κατσαφάδος κατά την αναχώρηση του από την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.