Δελτία Τύπου

Συνεργασία με το ¨Πράσινο Ταμείο¨ για έργα στη Χαλκιδική
Συνεργασία με το ¨Πράσινο Ταμείο¨ για έργα στη Χαλκιδική

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευθύμης Καρανάσιος, είχε σήμερα Πέμπτη 11-12-2014 συνεργασία με παράγοντες και στελέχη του ¨Πράσινου Ταμείου¨.

Ενημερώθηκε για την πορεία χρηματοδότησης  των προτάσεων που υποβάλλουν οι Δήμοι της Χαλκιδικής στο Ταμείο,  για έργα και δράσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανάπτυξης μέσω της προστασίας του περιβάλλοντος.

¨Χαιρετίζω τις προσπάθειες των Δημάρχων Πολυγύρου και Σιθωνίας για την εξεύρεση και την αξιοποίηση πόρων, μέσω των οποίων επιτυγχάνονται οι στόχοι που έθεσαν αναφορικά με το περιβάλλον. Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα την πρόταση που υπέβαλλε ο Δήμος Σιθωνίας στο Πράσινο Ταμείο για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου και ενός οχήματος 4χ4 προϋπολογισμού 210 χιλ. ευρώ. Όπως επίσης και την πρόταση του Δήμου Πολυγύρου για την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος στον οικισμό του Γεροπλατάνου με προϋπολογισμό 230 χιλ ευρώ. Η στήριξή μου για τη χρηματοδότηση και άλλων αντίστοιχων προτάσεων  είναι δεδομένη για το κοινό καλό του τόπου μας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής κ. Καρανάσιος.