Χαιρετισμός

Χαιρετισμός

 Φίλες και φίλοι, 

Τον Ιούνιο 2012 με την ψήφο σας αποφασίσατε να εκπροσωπήσω τη Χαλκιδική στη Βουλή με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Με σύμμαχο τη δική σας αγάπη και τη δική σας εμπιστοσύνη αγωνίζομαι για τον τόπο μας και τους ανθρώπους της Χαλκιδικής μας.

Προτεραιότητά στον αγώνα αυτό είναι η βοήθεια στο συμπολίτη μου. Συνεισφέροντας όλες τις δυνάμεις μου, με ανθρωπιά, με πνεύμα συνεργασίας, με εργατικότητα και αποφασιστικότητα, μάχομαι για την ανάπτυξη, για την πρόοδο και για την ποιότητα ζωής των πολιτών, για την ανάταξη της χώρας μας και για την ανατροπή της βαριάς οικονομικής κρίσης. 

Περισσότερο από άλλοτε, σήμερα αποκτά ιδιαίτερο βάρος η αλληλοβοήθεια και η επικοινωνία μεταξύ μας για να προχωρήσουμε με αισιοδοξία μπροστά.

Αν και θεωρώ σημαντικότερη την πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία και ενημέρωση μαζί σας,δεν παραβλέπω την ανάγκη – απαίτηση για άμεση και κυρίως έγκυρη ενημέρωση που σχετίζεται με τηνπολιτική μου δραστηριότητα, τις παρεμβάσεις μου στη Βουλή, τις απόψεις  και τις θέσεις μου για τα ουσιαστικά θέματα του τόπου μας.

Για να υλοποιηθούν όλα αυτά, προχώρησα αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, στο άνοιγμα αυτής της ιστοσελίδας η οποία φιλοδοξώ να καταστεί ένας μικρός φάρος ενημέρωσης, ένα βήμα λόγου και αντίλογου, μία πηγή άντλησης πληροφοριών για όλους.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου και σας καλώ από εδώ να κάνουμε μαζί το καινούργιο ξεκίνημα για τη Χαλκιδική και τους Ανθρώπους της.

 

                                                                                                       

Ευθύμης Καρανάσιος

πρ.Βουλευτής Χαλκιδικής