Δελτία Τύπου

Χαιρετισμός του Ευθ. Καρανάσιου στην εκδήλωση της ΝΔ
Χαιρετισμός του Ευθ. Καρανάσιου στην εκδήλωση της ΝΔ

Ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ευθύμης Καρανάσιος, ως οικοδεσπότης, άνοιξε την επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, που έγινε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Άθως Παλλάς στην αίθουσα ¨Θεοδώρα¨.

Στο χαιρετισμό του ανέφερε:

¨Με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και βαθιά συγκίνηση σας καλωσορίζω εδώ, στην πιο όμορφη γωνιά της ελληνικής γης, στην πατρίδα του Αριστοτέλη, 40 χρόνια μετά από την ίδρυση του κόμματος μας, της Νέας Δημοκρατίας. 

Αποτελεί τιμή για τον τόπο μου και για μένα προσωπικά να σας υποδέχομαι ως οικοδεσπότης τούτης εδώ της εκδήλωσης. Είναι αναμφίβολα τιμή να βρίσκεται εδώ απέναντι μου ο σημερινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τότε, τον Απρίλιο του 1977, ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ μετείχε στο Προσυνέδριο, σε τούτη την ίδια αίθουσα, το οποίο δικαίως χαρακτηρίζεται «ιστορικό». Και είναι ιστορικό γιατί σε κείνη τη διαδικασία θεμελιώθηκαν ο ιδεολογικός προσανατολισμός και οι αρχές της παράταξης μας.  Τα θεμέλια μπήκαν τότε, εδώ στο χώρο που σήμερα ξανασμίγουμε μετά από ένα σαραντάχρονο ταξίδι, από μορφές και προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της χώρας, με προεξάρχουσα μορφή αυτή του εθνάρχη μας Κων/νου Καραμανλή αλλά και των Ευάγγελου Αβέρωφ, του Γεωργίου Ράλλη και του Παναγιώτη Παπαληγούρα.

 

Σήμερα, κ. Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, 27 Σεπτεμβρίου 2014, πάλι από δω από τη Χαλκιδική, είμαι βέβαιος ότι ξεκινάει η πανστρατιά, η ανασύνταξη, η συστράτευση  όλων μας, ώστε να βγει η πατρίδα από την κρίση, να μην οπισθοδρομήσει και να πιάσουν τόπο οι αγώνες που δίνει η Νέα Δημοκρατία επί σαράντα χρόνια  για την Ελλάδα.

 

Καλωσορίσατε στο σπίτι σας ! έτσι θέλουμε να νιώθετε κάθε φορά που βρίσκεστε εδώ στη Χαλκιδική μας και ελπίζουμε να είναι πολλές οι φορές που θα ανταμώνουμε¨.