Συνεντεύξεις και άρθρα

(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ) Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων
(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ) Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων

ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ*

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πάνε να μετατρέψουν τα ερείπια που δημιούργησαν σε παγίδες για το αύριο.

Αποχωρούν αλλά δεν υποχωρούν, πάνε ξανά να διχάσουν, να δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις και να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, να ρίχνουν λάσπη όπου βρουν. Δεν θα ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο αλλά θα επιμείνουμε στο δικό μας θετικό μήνυμα.

Να μιλήσουμε στους προδομένους ψηφοφόρους, θέλουμε να γίνουμε ένα ευρύ ρεύμα αναγέννησης και προόδου, το οποίο θα είναι ανοιχτό σε όλους, διαβεβαιώνοντας πως η Ν.Δ. θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και με επικεφαλής τους πιο άξιους.

Η μάχη θα δοθεί με όπλο την αλήθεια, απέναντι στο ψέμα και τη δύναμη του εθνικού πατριωτισμού απέναντι στον τυχοδιωκτισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τη χώρα πολύ πιο πίσω από εκεί που την είχαμε πάει εμείς το 2014 και ακόμη χειρότερα υπονόμευσε το μέλλον της μέχρι το 2022 και με λιτότητα διαρκείας μέχρι το 2060.

Αναδεικνύουμε την ασφυξία που επικρατεί στην πραγματική οικονομία και δεσμευόμαστε για μείωση των φόρων και εισφορών που πνίγουν την ανάπτυξη. Προβληματιζόμαστε για την κατάσταση στο τραπεζικό σύστημα όπου αντικατοπτρίζεται η κυβερνητική αποτυχία.

Τα πιστωτικά ιδρύματα δεν στέκουν καλά στα πόδια τους, δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη, αυτό είναι μία πληγή που άνοιξε η κυβέρνηση στην καρδιά της πραγματικής οικονομίας.

*Ο Ευθύμης Καρανάσιος είναι επιχειρηματίας, πρώην βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας