Συνεντεύξεις και άρθρα

(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ) Στήριξη στον αγρότη
(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ) Στήριξη στον αγρότη

ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ*

Σε μια γενναία ασφαλιστική και φορολογική πολιτική για τους αγρότες και κτηνοτρόφους, θα προχωρήσουμε ως κυβέρνηση, με την καθιέρωση φορολογικού συντελεστή 9% για τα εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ και τη δημιουργία νέου ασφαλιστικού συστήματος.

Οι Έλληνες αξίζουμε ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες για να φτιάξουμε τη ζωή μας, όπου και εάν βρίσκομαστε, είτε στα αστικά κέντρα είτε στις κωμοπόλεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν δυο Ελλάδες του αύριο. Το ίδιο μπροστά μπορούν να πάνε οι ορεινές, με τις αστικές περιοχές.

Ο κάθε τόπος μπορεί να αξιοποιήσει τα δικά του συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Σήμερα οι κτηνοτρόφοι λαμβάνουν τη χαμηλότερη τιμή της τελευταίας 15ετίας στο γάλα, το πρόβλημα με τις τιμές του γάλακτος, από τις παράνομες ελληνοποιήσεις που γίνονται αθρόα, θα σταματήσει να υπάρχει.

Θα σταματήσουμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις που δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό και πιέζουν αφόρητα την ελληνική γαλακτοπαραγωγή και τις τιμές των παραγωγών μας.

Πρέπει να μιλήσουμε για την Ελλάδα του μέλλοντος. Ταλαιπωρηθήκαμε τα τελευταία τρία χρόνια, θα είχαμε βγει από την κρίση το 2014 και θα είχαμε αποφύγει αυτό το αχρείαστο, άτυπα λεγόμενο, τέταρτο Μνημόνιο.

Όσο η κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση, στο διχασμό και στο χθες τόσο εμείς θα μιλάμε για το αύριο και για το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα.

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο θα ακούγεται το σχέδιό μας, αξίζουμε καλύτερα, δεν μας αξίζει αυτή η κυβέρνηση, πρέπει να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας.

Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε, να πάμε ενωμένοι την Ελλάδα μπροστά, στην Ελλάδα του αύριο κανείς δεν θα μείνει πίσω.

*Ο κ. Καρανάσιος είναι επιχειρηματίας - π. Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας