Δραστηριότητες

O Eυθ.Καρανάσιος στα εγκαίνια του 2ου γυμνασίου Ν.Μουδανιών
O Eυθ.Καρανάσιος στα εγκαίνια του 2ου γυμνασίου Ν.Μουδανιών

Στα εγκαίνια του 2ου Γυμνασίου Νέων Μουδανιών παραβρέθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.

Ο βουλευτής στο χαιρετισμό του απέδωσε εύσημα στην Περιφέρεια Κ.Μ., στο Δήμο Ν. Προποντίδας και σε όλους όσους συνέβαλαν στη σύλληψη και στην υλοποίηση του έργου που λύνει σημαντικά προβλήματα υποδομών στην εκπαίδευση των νέων της Χαλκιδικής. 

«Το έργο που εγκαινιάζουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της συλλογικής δράσης αυτοδιοίκησης και πολιτείας. Πετυχαίνουμε πολλά και δύσκολα όταν ομονοούμε και συνεργαζόμαστε, αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες διαφορές ή τακτικές. Το έργο αυτό μπορεί να γίνει παράδειγμα και για άλλα αναγκαία έργα που αναμένουμε στον τόπο μας», τόνισε ο κ. Καρανάσιος.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο βουλευτής σημείωσε με έμφαση την  αναγκαιότητα επένδυσης στη νέα γενιά τόσο από την πολιτεία όσο και από την αυτοδιοίκηση. «Στο κτίριο του Γυμνασίου επενδύθηκαν περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για να εξασφαλιστεί σε εκπαιδευτικούς και μαθητικό δυναμικό του Δήμου Ν. Προποντίδας, ένα υπερσύγχρονο διδακτήριο. «Στηρίζουμε τους μαθητές μας, στο μεγάλο ταξίδι των γνώσεων, παρά την οικονομική συγκυρία που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Σ’ όλους τους πρωταγωνιστές, μαθητές και εκπαιδευτικούς, εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο, με υπομονή και επιμονή - ταξιδεύοντας στις γνώσεις - να κάνουν τη δύσκολη διαδρομή, όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, για να φτάσουν στον προορισμό τους,την επιτυχία», κατέληξε ο βουλευτής.